ana sayfa   .   hakkında   .   reklam   .   künye
08 Mayıs,
Perşembe 2008

 .magazin
 .müzik
 .onair
 .röportaj
 .mekan
 .medya kazanı
 .ajanda
 .medya arkası
 .haftanın güzeli
 .astro-burç
 .magazinci tv
 
magazinci.com dergisi
Abone olmak istiyorum!
 
SCARLET’İN SIRRI NİHAYET ORTAYA ÇIKTI!...
08 Mayıs 2008 Perşembe | 16:21
LG Scarlet televizyon serisinin tanıtımı için düzenlenen global kampanyanın üçüncü ayağı, Los Angeles ve Londra’dan sonra İstanbul Suada’da Natassia ‘Scarlet’ Malthe ve birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirildi.
 

"Scarlet On Air" Global projesinin Orta Doğu ve Kuzey Afrika lansmanı, Amerika ve Avrupa'dan sonra Natassia Scarlet Malthe ve birçok ünlü ismin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli ülkelerinde bir tv serisinin premieri olarak izlediğimiz ve başrolünü Natassia "Scarlet" Malthe'nin üstlendiği pilot dizi film tanıtımı aslen LG'nin yeni ürünü TV Serisi Scarlet'in pazarlama kampanyası kapsamında çekildi. Natassia "Scarlet" Malthe'yi şöhrete kavuşturan kampanya tüm dünyada yılın en başarılı pazarlama kampanyalarından biri olarak kabul edildi.

Zarif tasarımı ve üstün teknolojisiyle LG'nin yeni Scarlet TV serisi (LG60 serisi), adından çok söz ettirecek. Kalınlığı 45 mm olan televizyon, dünyanın en ince LCD TV'si olma özelliğini taşıyor. Profili, parlak kırmızı ve kadın silüetiyle öne çıkarıldı, LED ışıklarıyla donatılmış yuvarlak bir göz, dekoratif odaksal noktası olarak konumlandırıldı. Mükemmel ürünün görünüşünden daha etkili olan şey ise onu teşvik etmek için yaratılmış pazarlama kampanyası. Televizyonun kadınsı bir kavram oluşundan yola çıkılarak hazırlanan projede, Scarlet serisini tanıtmak için televizyon kadar göz alıcı, şaşırtıcı, sofistike yetenek Natassia Malthe seçildi.

LG Başkan Yardımcısı Kwan-Sup Lee "Bu olayla LG global pazarlama uygulamaları için çok güçlü bir hız yakaladık, LG olarak Scarlet kampanyasını tanıtmak için Ortadoğu ve Afrika lansmanını bizim için çok önemli olan Türkiye'de gerçekleştirdik" dedi.

Suada'da LG tarafından organize edilen gecede sürprizler ve şovlar davetlileri büyüledi. Natassia "Scarlet" Malthe'nin Suada'da kurulan sahneye balonla gelmesi ve yaptığı akrobatik gösteriler davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Yoğun ilgili gören geceyi yurtdışından da 100 adet basın mensubu takip etti. Meltem Cumbul'un sunuculuğunu yaptığı gecede Nil Karaibrahimgil sahneye çıkarak şarkılarıyla konuklara keyifli saatler yaşattı.

Natassia "Scarlet" Malthe'nin giydiği Eda Taşpınar'ın tasarladığı kıyafet gecenin en çok konuşulan konularından biriydi. Tasarladığı sıra dışı ve göz alıcı kıyafet yabancı basın tarafından da büyük ilgi gördü.


Haber ile ilgili diğer fotoğraflar


Yazdır   |   Arkadaşına gönder

Google
 
Web magazinci.com
lôrien Network | elektronik yayıncılık sistemleri
  .ana sayfa  .hakkında  .reklam  .künye
  .kullanım şartları  .gizlilik prensipleri
  .iletişim
lôrien Network | elektronik yayıncılık sistemleri