Yaz sezonuna '2008 Summer Party' ile merhaba diyen Nero Beach Club'ta Aysu Baceoğlu rüzgarı esti. Mekanda DJ kabinine geçen Aysu Baceoğlu, parti öncesinde sevgilisiyle kıskançlık yüzünden sert tartışmalar yaşadı. Aysu, sevgilisinin kıskançlık krizleri yüzünden kendisiyle arabada tartıştı ve partiye geç katıldı.
Yaz sezonunun başlamasıyla tatil yörelerine akın başladı. Bursa'nın Bodrum'u aratmayan tatil beldesi Fıstıklı'nın zeytin ve çam ormanlarının arasındaki gözde kumsalı Nero Beach Club yaz sezonunu düzenlenen '2008 Summer Party' ile açtı.



GECE GERİLİMLİ BAŞLADI GÜZEL BİTTİ
Gecesiyle gündüzüyle bambaşka güzel olan Nero Beach Club'te gündüz denizin ve güneşin tadını çıkaran tatilciler, gecede gerçekleştirilen partide manken şarkıcı Aysu Baceoğlu'nun DJ kabininde çaldığı şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Mehmet Ölmez'in işletmeciliğini yaptığı mekanda DJ kabininde hayranlarını coşturan Aysu Baceoğlu, gecede birde sevgilisinin kıskançlık krizleri ile uğraştı. Mekana erkek arkadaşı ile gelen manken arabada genç sevgilisi ile uzun süre tartıştı. Kavganın konusu tam olarak anlaşılmasa da, tartışmaya kıskançlığın neden olduğu belirtiliyor.
AYSU'NUN SÖZLERİ ERKEKLERİ ÇILDIRTTI.: SİZİ ALDATAN ERKEKLERİ HEMEN TERKEDİN!
Seksi manken gecede mikrofondan kadınlara seslenerek 'Sizi aldatan erkekleri hemen terk edin' dedi. Erkeklerin yuhalaması ile karşılaşan Aysu Baceoğlu'nun yaptığı müzikler ve verdiği birbirinden seksi görüntüler ortamı yumuşatmaya yetti. Gece boyunca cıvıl cıvıl görüntülerin hakim olduğu mekanda 19 Temmuz'da güzel şarkıcı Ebru Destan'ın albüm tanıtımının yapılacağı bildirildi.